Forgalmazott márkák

Kiemelt ajánlatunk

728x90

Érintés nélküli lakásvezérlés

A modern, intelligens otthon miért ne legyen vezérelhető kézmozdulatokkal? A Fibaro nemrég mutatta be a vezeték nélküli vezérlőpadját, amelyen keresztül egyszerű mozdulatokkal adhatsz parancsokat a Fibaro rendszernek. A Fibaro Swipe egy 7"-os tablethez hasonló kontroller, ami négy darab AA elemmel vagy microsSB csatlakozón keresztül hálózati táplálással működik.

A Fibaro vezeték nélküli rendszer szerintem adja magát, hogy kézmozdulatokkal legyen irányítható. A Fibaro Swipe egyszerű mozdulatokat ismer fel, mint a fel és le vagy a jobbra és balra, illetve a körzés jobbra és balra. Ilyen kézmozdulatokkal bármelyik Fibaro rendszerbe illesztett eszköznek adhatsz parancsokat.

Új 5 collos Goclever mobilok


Három új, a közepesnél kicsit nagyobb kijelzős Goclever okostelefon érkezett. A Quantum családba tartozó készülékek közül kettő 5 collos és egy 5,5 inch átmérőjű kijelzővel rendelkezik. Ismerkedj meg az új Goclever Quantum generációval!

A Goclever Quantum mobiltelefon családjának új generációja is befutott a raktárunkba. A bevált széria természetesen frissebb, jobb hardvert kapott, de ami nem változott az a kiváló ár-érték arány. A Quantum 2 két változatban érhető el.
 
 
A Quantum 2 500 IPS technológiás kijelzője lenyűgöző HD felbontásban (720 x 1280 pixel) jeleníti meg a tartalmakat. Az igen vékony készüléket négy magos MediaTek CPU hajtja meg, amelyhez 1GB memória kapcsolódik.
 
 
A gyártó a MediaTek szabadalmát, a Hot Knot technológiát implementálta a készülékbe, amely az NFC-hez hasonló érintéssel működő adatátvitelt biztosít két MediaTek hardveres és Hot Knot kijelzős készülék között. Csak össze kell érinteni a két kijelzőt és a tartalom átugrik egyikről a másikra.
 
 
Létezik a Quantum 2 500-ból egy könnyített, Light verzió is. A kijelző a Light-ban QHD felbontású, 540 x 960 pixelen. 512MB RAM mellett SC7731 négymagos processzor van a készülékben. Szerencsére a hátlapi 8 Mpixeles kamerát ehhez a változathoz is biztosítja a gyártó. Az előlapra azonban egy szerényebb, 0,3 Mpixeles került.
 
A Quantum 2 500 Light hátlapja szálcsiszolt, fémesen csillogó, amely dizájn elem az oldallapokra is körben felkúszott. Ettől rögtön komoly és nagyon elegáns megjelenést mutat magáról.
 

Ha nagyobb, akkor több mindent meg is tudsz vele csinálni. A Quantum 550 a széria jelenlegi legnagyobb átmérőjű telefonja. Az 5,5 inch-es kijelzőt OGS IPS technológiával állították elő, briliáns színeket és hatalmas látószöget kapsz vele.
 
 
A felbontása 540 x 960 pixel, a megnövelt képfelületre több tartalom fér el egyszerre, több szöveg, nagyobb része a weboldalnak vagy az e-mailnek. A készülék meghajtásáról a MediaTek 4 magos processzora gondoskodik, 1GB RAM és 8GB tárhely mellett. A hátlapon egy 8 Mpixeles villanófénnyel támogatott kamera figyel, a szelfi kamera 2Mpixeles.