Forgalmazott márkák

Kiemelt ajánlatunk

728x90

Érintés nélküli lakásvezérlés

A modern, intelligens otthon miért ne legyen vezérelhető kézmozdulatokkal? A Fibaro nemrég mutatta be a vezeték nélküli vezérlőpadját, amelyen keresztül egyszerű mozdulatokkal adhatsz parancsokat a Fibaro rendszernek. A Fibaro Swipe egy 7"-os tablethez hasonló kontroller, ami négy darab AA elemmel vagy microsSB csatlakozón keresztül hálózati táplálással működik.

A Fibaro vezeték nélküli rendszer szerintem adja magát, hogy kézmozdulatokkal legyen irányítható. A Fibaro Swipe egyszerű mozdulatokat ismer fel, mint a fel és le vagy a jobbra és balra, illetve a körzés jobbra és balra. Ilyen kézmozdulatokkal bármelyik Fibaro rendszerbe illesztett eszköznek adhatsz parancsokat.

HyperX Savage DDR4 modulok

Új generációs DRAM, új HyperX Savage DDR4 modulok
Új generációs DRAM, új HyperX Savage DDR4 modulok

A HyperX elkezdte lecserélni a HyperX Savage DDR4 memória modulokat. Az új generációs DDR4 DRAM-ok megjelenésével a DDR4 memóriák is frissítésre kerülnek, az átállás folyamatos, a korábbi DDR4 modulok megszűnnek.

Ahogyan minden eddigi DRAM generáció váltás során történni szokott, az új DRAM képességeihez igazodva a memória modulok specifikációja is megváltozik. A DDR4 memóriák esetében épp most zajlik egy ilyen váltás.
 
 
A HyperX a közelmúltban bemutatta az új Savage DDR4 memória modulokat, amelyek már az új specifikáció szerint készültek. Egyúttal a korábbi generációs modulokat kivonja a piacról.
 
 
A HyperX Savage DDR4 memóriák a magas sebességtartományokban száguldva agresszív időzítésekkel szolgálják ki az Intel 2, 4, 6 vagy 8 magos rendszereket. Legyen szó videó szerkesztésről, 3D renderelésről, játékról vagy AI számításokról, ez a memória család kiállja a próbát.
 
A HyperX Savage Black DDR4 memória sorozat akár 3000MHz órajellel is meghajtható CL12 - CL 15 időzítések mellett. A szokásos single kiszerelés mellett a 2, 4 vagy 8 darabos kit csomagokkal akár 128GB-nyi egymáshoz válogatott ramot is betehetsz egyszerre a gépedbe.
 
 
 
Az Intel legújabb 100-as és korábbi gamer X99-es platformjaihoz optimalizált memória modulok XMP Ready technológiával a BIOS állítgatása nélkül a rendszer által megengedett legnagyobb órajelre és legalacsonyabb késleltetésre állnak be.
 
 
A HyperX Savage DDR4 memóriák fogyasztása és hőtermelése a korábbi DDR3 moduloknál alacsonyabb, mindegyik változat beállítható 1,2V-ra vagy 1,35V-ra is. A modulokat elegáns és összetéveszthetetlen fekete alumínium hűtőpalást borítja, ami pont passzol a modern gamer alaplapok, grafikus kártyák és számítógép házak dizájnjához.
 
 
Különleges, aszimmetrikus bordázat jól elvezeti a hőt. A modul ún. alacsony kialakítású, hogy a hatalmas CPU hűtők alá pont beférjen, egyúttal kihasználva a cooler által keltett extra levegőáramot, amelyet így a RAM hűtésére is fordíthatsz.